ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Άρτια γνώση της επιστήμης της άσκησης με συνεχόμενη και ουσιαστική ενημέρωση στις σύγχρονες μεθόδους εκγύμνασης.

BODY - MIND CONNECTION

Καθολικότητα στη βελτίωση της ανθρώπινης υγείας.

ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ

Νιώστε τα ευεργετικά αποτελέσματα της σωστής εκγύμνασης μετά από κάθε συνεδρία και στην κάθε σας μέρα.

Γιατι εμας

Στο Soma επιλέγουμε τις υπηρεσίες μας και τον τρόπο παροχής τους με στόχο την καθολική υγεία του αθλούμενου (σύνδεση σώματος-ψυχής-νου).

Έχουμε πολύχρονη εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση τόσο στην θεραπευτική άσκηση όσο και στην άσκηση για ευεξία.

Επιλέγουμε την φιλική προσέγγιση κάθε αθλούμενου, ανεξάρτητα από το επίπεδό του και την ηλικία του.

Διαθέτουμε μια ευαισθησιοποιημένη προσέγγιση προς τους αθλούμενους με ιδιαιτερότητα στη διαδικασία της άσκησης (σωματική/ψυχολογική).

Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η Ουσία της άσκησης.

Οργανώνουμε διάφορες δραστηριότητες στη φύση, ημερίδες γνώσης και ενημέρωσης, συμμετοχές σε αθλητικές εκδηλώσεις και αγώνες, ομαδικές συζητήσεις και συναντήσεις διαλογισμού.

Έχουμε συνεργασίες με επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων υγείας (διατροφολόγους, εργομετρικά εργαστήρια, γιατρούς, παιδαγωγούς).

Η Φιλοσοφια μας

Το Σώμα είναι το πολυτιμότερο, πρώτο και παντοτινό «σπίτι» για τον κάθε άνθρωπο.

Το Σώμα μας φιλοξενεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Φιλοξενεί την πεμπτουσία της ύπαρξής μας. Η βιομηχανική υποδομή του ανθρώπου από τη στιγμή της γέννησής του έχει δεδομένη την Κίνηση και τη Φυσική Δραστηριότητα. Η παθογένεια που βιώνει ο άνθρωπος καθώς μεγαλώνει έχει σαν βασική αιτία την μείωση της κινητικότητας με όλα τα επακόλουθα. 

Στο soma η γυμναστική που προτείνουμε είναι η επιστροφή στη Φυσική μας κατάσταση. Ανακαλύψτε ξανά τις ξεχασμένες δυνατότητες ολόκληρου του οργανισμού σας μέσα από μια, φιλική προς το σύγχρονο σώμα, προσέγγιση της άσκησης. 

Στο soma σας προσκαλούμε να αφήσετε πίσω το φόβο της κίνησης και να ανακαλύψετε τη χαρά της Δράσης, της Αναπνοής, του Ρυθμού, της Μουσικής, της Ομαδικότητας, της Ζωής! 

Οι επαγγελματίες του soma επιλέγονται με βάση την εξειδικευμένη γνώση τους στο αντικείμενο το οποίο προσφέρουν στο χώρο, αλλά και με βάση την ικανότητά τους να προσεγγίζουν τον αθλούμενο με έννοια και ανθρώπινο ενδιαφέρον.

Στο soma αναγνωρίζουμε την ατομικότητα του κάθε ανθρώπου και τον προσεγγίζουμε ανάλογα. 

Η κάθε ιδιαιτερότητα είναι πολύτιμη. Οι συνεργάτες του soma δουλεύουν με στόχο να βοηθήσουν τον κάθε άνθρωπο να βρει το δικό του δρόμο μέσα από τον οποίο μπορεί να βελτιωθεί και να νιώσει καλά με τον εαυτό του!