ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Άρτια γνώση της επιστήμης της άσκησης με συνεχόμενη και ουσιαστική ενημέρωση στις σύγχρονες μεθόδους εκγύμνασης.

BODY - MIND CONNECTION

Καθολικότητα στη βελτίωση της ανθρώπινης υγείας.

ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ

Νιώστε τα ευεργετικά αποτελέσματα της σωστής εκγύμνασης μετά από κάθε συνεδρία και στην κάθε σας μέρα.

Θεραπευτικη Ασκηση

Ο σημερινός τρόπος που ο άνθρωπος βιώνει την καθημερινότητα αυξάνει την ανάγκη του για κίνηση και άσκηση. Η επιστήμη της φυσικής κίνησης και αγωγής, προσφέρει τη δυνατότητα βελτίωσης και επιμήκυνσης της ζωής. Ταυτόχρονα βοηθά στην αποκατάσταση σωματικών ανισορροπιών και στην πνευματική και ψυχική ευεξία

Η ανάγκη για ισορροπία στη ζωή είναι η προσέγγιση του soma ως προς τον τρόπο λειτουργίας του. Με καινοτόμες, και ουσιαστικές μεθόδους, με εξειδικευμένη γνώση, ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία, το soma προσφέρει όχι μόνο την οργάνωση της άσκησης που έχει ανάγκη ο άνθρωπος καθημερινά, αλλά «προσκαλεί» τους αθλούμενούς του να γνωρίσουν τα δικά τους προσωπικά εργαλεία για γνώση χειρισμού του ανθρώπινου δυναμικού τους (αυτοπεποίθηση, γνώση του εαυτού, συνειδητές επιλογές, συνδεσιμότητα πνεύματος-ψυχής-σώματος, γνώση των ανθρώπινων ορίων και επιλογή επέκτασης).

Το soma προτείνει Θεραπευτικά/εναλλακτικά προγράμματα άσκησης yoga, pilates, yogalates, fit ball, yas, ορθοσωμία/stretching με ασκησιολόγιο για αποκατάσταση παρεκκλίσεων της σπονδυλικής στήλης, που προλαμβάνουν προβλήματα που προκύπτουν από επιβαρύνσεις ή λανθασμένες θέσεις του σώματος. Ταυτόχρονα προσφέρουν κινητικότητα, ώστε να υπάρχει αύξηση της οξυγόνωσης και των καύσεων, για βελτίωση του μεταβολισμού και μείωση του περιτού βάρους. Επιπλέον, μέσα από μεθόδους χρήσης της αναπνοής προσφέρουν μείωση του άγχους, εξισορρόπηση της λειτουργίας του ορμονικού συστήματος, βελτίωση λειτουργίας των πνευμόνων και των εσωτερικών κοιλιακών οργάνων, βελτίωση της λειτουργίας των οργάνων αποβολής τοξινών και άχρηστων συστατικών.

 

Η Φιλοσοφια μας

Το Σώμα είναι το πολυτιμότερο, πρώτο και παντοτινό «σπίτι» για τον κάθε άνθρωπο.

Το Σώμα μας φιλοξενεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Φιλοξενεί την πεμπτουσία της ύπαρξής μας. Η βιομηχανική υποδομή του ανθρώπου από τη στιγμή της γέννησής του έχει δεδομένη την Κίνηση και τη Φυσική Δραστηριότητα. Η παθογένεια που βιώνει ο άνθρωπος καθώς μεγαλώνει έχει σαν βασική αιτία την μείωση της κινητικότητας με όλα τα επακόλουθα. 

Στο soma η γυμναστική που προτείνουμε είναι η επιστροφή στη Φυσική μας κατάσταση. Ανακαλύψτε ξανά τις ξεχασμένες δυνατότητες ολόκληρου του οργανισμού σας μέσα από μια, φιλική προς το σύγχρονο σώμα, προσέγγιση της άσκησης. 

Στο soma σας προσκαλούμε να αφήσετε πίσω το φόβο της κίνησης και να ανακαλύψετε τη χαρά της Δράσης, της Αναπνοής, του Ρυθμού, της Μουσικής, της Ομαδικότητας, της Ζωής! 

Οι επαγγελματίες του soma επιλέγονται με βάση την εξειδικευμένη γνώση τους στο αντικείμενο το οποίο προσφέρουν στο χώρο, αλλά και με βάση την ικανότητά τους να προσεγγίζουν τον αθλούμενο με έννοια και ανθρώπινο ενδιαφέρον.

Στο soma αναγνωρίζουμε την ατομικότητα του κάθε ανθρώπου και τον προσεγγίζουμε ανάλογα. 

Η κάθε ιδιαιτερότητα είναι πολύτιμη. Οι συνεργάτες του soma δουλεύουν με στόχο να βοηθήσουν τον κάθε άνθρωπο να βρει το δικό του δρόμο μέσα από τον οποίο μπορεί να βελτιωθεί και να νιώσει καλά με τον εαυτό του!